Ontdek alle voordelen van een massagestoel

1.

Een massagestoel zorgt voor
een betere nachtrust

Slecht slapen? Dat hoort vanaf nu tot het verleden. Het is namelijk zo dat een massage zorgt voor de aanmaak van serotonine en de hersenen zetten deze stof om in het slaaphormoon melatonine. Met als gevolg dat je beter slaapt. Tijd om naar bed te gaan? Eerst nog een sessie in de massagestoel!

2.

Een massagezetel bezorgt je
een beter humeur

Vaak chagrijnig en moe? Of ronduit humeurig? Een massage stimuleert de aanmaak van het gelukshormoon endorfine. Endorfines zijn niet alleen  natuurlijke pijnstillers, ze zorgen ook voor een gevoel van geluk of euforie. Net als het eten van chocolade. Alleen word je er niet dik van!

3.

Een massagestoel werkt als
een natuurlijke pijnstiller

Als je pijn hebt, krijgen je hersenen de boodschap dat ze endorfines moeten maken. Maar ook een massage stimuleert de aanmaak van deze natuurlijke pijnstiller. Endorfines blokkeren letterlijk de pijnsignalen zodat je pijn minder voelt. En zeker wie last heeft van verkrampte spieren, of rugpijn zal de massagezetel als een zegen ervaren.

4.

Een massagezetel zorgt voor
minder stress

Een deugddoende massage zorgt ervoor dat het stressgevoel langzaam verdwijnt. Het lichaam ontspant, maakt serotonine en dopamine aan, waardoor de stress vermindert en je blij en opgewekt terug uit je massagestoel opstaat. Ook spanningshoofdpijn kan op deze natuurlijke manier verdwijnen. Zonder pillen, zonder moeite! 

5.

Onze massagestoelen hebben het nieuwste L-track systeem

Wie op zoek gaat naar een massagestoel wordt op een gegeven moment zeker geconfronteerd met de begrippen S-track en L-track. Heel vaak worden deze functies – en vooral het verschil tussen beide – niet goed of onvoldoende uitgelegd.

4D Massagestoel of Massagezetel 8200 4D van Health Mate

Het systeem van de massagestoel
S-track VS L-track

Het S-track rollensysteem volgt de kromming van je ruggengraat tot je staartbeen. Dit systeem werd ondertussen voorbijgestreefd door het L-track rollensysteem.

Het L-track rollensysteem werd enkel jaren geleden geïntroduceerd en het is zonder twijfel de grootste vooruitgang in de technologische ontwikkeling van massagezetels van de voorbije jaren. Het L-track rollensysteem beweegt van jouw nek tot aan de hamstrings en zorgt hierdoor voor een volledige behandeling van het lichaam.

Onze massagestoelen

Wat mag je verwachten van onze massagestoelen?

Waarom ons vertrouwen

5 jaar garantie

Meer dan 40 jaar ervaring

Weldadig effect op spieren , gewrichten en bloedcirculatie